Binnen Son en Breugel zijn de volgende verenigingen voor ondernemers:

Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE)

Op Bedrijvenpark Ekkersrijt zijn bijna 350 bedrijven gehuisvest met ruim 11.000 medewerkers. Bijna alle bedrijven zijn aangesloten bij de Ondernemersvereniging Ekkersrijt. Het doel van de vereniging is om de collectieve belangen van het lokale bedrijfsleven te behartigen en gezamenlijk met de gemeente beleid te formuleren. De OVE wil bijdragen aan een prettig vestigingsklimaat en de kwaliteit van de investeringen bevorderen en behouden. Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging. www.ekkersrijt.nl

Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) 

Deze ondernersvereniging verbindt alle ondernemers in het centrum van Son en Breugel en de zzp'ers. Ze delen kennis, inspireren en doen zaken tijdens de vele evenementen. Kijk op hun website voor meer informatie. 

Stiching Beveiliging Bedrijventerrein (Ekkersrijt SBBE)

Deze stichting is actief op bedrijventerrein Ekkersrijt. Ze zijn tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente Son en Breugel, de Ondernemersvereniging Ekkersrijt (OVE) en de politie afdeling Best, Oirschot en Son en Breugel. De SBBE houdt toezicht op de beveiliging op Ekkersrijt als het gaat om de publieke ruimtes.