De gemeenteraad organiseert een keer per 6 weken een informeel inloopuur voor inwoners, organisaties en bedrijven. Raads- en burgerleden luisteren naar uw wensen, ideeën, vraagstukken of gedachten.

 

Op het gemeentehuis

Het inloopuur vindt plaats op het gemeentehuis van 19:00 tot 20:00 uur. Hier wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers en de raads- en burgerleden. U krijgt een gesprekstafel met twee raads- of burgerleden waaraan u uw verhaal kwijt kan. Er wordt gezorgd voor verslaglegging en, indien gewenst, een terugkoppeling.

Aanmelden niet nodig

Tijdens het inloopuur kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, gewoon binnenlopen op het gemeentehuis.  U wordt ontvangen door onze medewerkers en raads- en burgerleden. Onder het genot van een kopje koffie kunt u in gesprek met onze raads- en burgerleden.

Aankondigingen

Aankondigingen over de komende inloopuren komen op de gemeentepagina, infoborden en via de sociale media.  Voor meer informatie kunt u mailen naar griffie@sonenbreugel.nl of bellen naar 0499 – 491491 en vragen naar Kim Verkuijlen.