De oevers van de Dommel en het kanaal vallen onder de verantwoordelijkheid van Waterschap de Dommel resp. Rijkswaterstaat. Deze locaties zijn wel bij ons bekend, maar worden niet in deze lijst vermeld.

 1. Groensteeg: 4 locaties. Gezien van west naar oost: links bij (schakel?-)kastje met paaltjes en na de toegang naar de schuur in de berm/sloot; verderop ter hoogte van tegelplateau (links) aan de rechterkant en even verderop waar gebouwtje in het veld staat: ook rechts in berm.
 2. Hooijdonk: gezien vanaf de kanaalbrug richting Nederwetten, aan de linkerkant na de grote schuur en dus tegenover de inritten van de huisnummers 1 en 1a: in de sloot, in de berm tot ver (naar schatting 10 meter) in het bos.
 3. Fietspad tussen Verlengde Huizingalaan en Wilhelminakanaal (westzijde)
 4. Hoek Molenstraat/Wilhelminakanaal: een van de locaties die we bijna 2 jaar onder handen hebben.
 5. Rondom en achter het elektriciteitshuisje in de draai van de Molenstraat en tuin aan oostzijde: een van de locaties die we bijna 2 jaar onder handen hebben.
 6. Beekstraat, in de berm en oever van de Grote Beek tegenover de huisnummers 4-16.
 7. Beekstraat, aan overzijde beek en terras Sonnerie ter hoogte van huisnummers 4-16.
 8. SWZ locatie Zonhove, naast brug over de Grote Beek in de Nieuwstraat, een van de locaties die we sinds april 2023 onder handen hebben.
 9. Zonhovebos, naast noordelijke pad van Kabouterpad, ter hoogte van huisnummer 5 in de De Bontstraat, een van de locaties die we bijna 2 jaar onder handen hebben.
 10. Argusvlinderlaan, aan het eind, tussen huisnummers 9 en 10: een veld dat tot dieper in het bos doorloopt.
 11. Keizermantellaan: in het plantsoen tegenover huisnummer 27.  Klein qua oppervlak. De aanwonende(n) (gaan) zorgen voor de bestrijding.
 12. Larikslaan: ten noorden van huisnummer 7, rondom de dikke boom, langs de weg en ook een stukje het bospad in; een van de locaties die we bijna 2 jaar onder handen hebben:
 13. Plesmanlaan: in de bocht, bij het fietspad. Grote plak alsmede tussen de struiken daaromheen: een van de locaties die we bijna 2 jaar onder handen hebben.
 14. Tussen Potjesberg 5 en Hoogenberg 2 langs paadje;  Het gaat om slechts weinig exemplaren.
 15. Dommelpas: 2 locaties: noordzijde, tussen de bomen, tegenover het hertenkampje, en westzijde, vooraan, naast de tuin van Koekoeklaan 2.
 16. Kwadestraat, gezien vanaf de Lieshoutseweg in de eerste haakse bocht: rechts enkele exemplaren maar links een hoog opgaand veld vol van naar schatting 10 bij 20 meter!
 17. Lieshoutseweg: bij de boom ten oosten van huisnummer 4 (dus tegenover huisnummer 3)
 18. Orionlaan, in de (droge) sloot achter de schuurtjes van huisnummers 18-22.
 19. Van Anrooijlaan/Dresdenlaan: in de bosrand enkele exemplaren
 20. Gentiaanlaan, naast inrit Gemeentewerf.
 21. Planetenlaan/Vresselseweg, in de hoek bij de volkstuintjes.
 22. Wolfswinkel, in de bocht ten noordoosten van huisnummer 4: enorm grote plak. Is door gemeente aangepakt en er komen in overleg met omwonenden schapen grazen op het inmiddels ingezaaide gras.
 23. Weserlaan naast huisnummer 22
 24.  Honingbij 4: achter het schuurtje, aan de bosrand enkele exemplaren. De aanwonende(n) (gaan) zorgen voor de bestrijding.
 25. Crocusstraat 3 en omliggende woningen. De aanwonenden houden het in de gaten.
 26. Klaprooslaan 9 in voortuin. Bewoner krijgt in voorjaar adviezen en hulp.

Laatst bijgewerkt op 13 november 2023 (stand: 26 locaties)