Steeds meer producten en diensten kunt u voortaan 24 uur per dag online aanvragen. Dat is heel handig, want u hoeft daarvoor dus niet meer naar het gemeentehuis te komen. Als u digitaal een aanvraag of melding hebt gedaan, kunt u zelfs volgen hoe het staat met de voortgang van de afhandeling.

Inloggen in uw persoonlijk klantportaal


Rechtsboven op onze website kunt u inloggen met uw DigiD*-inlogcode. Inloggen met DigiD is nodig omdat we veilig met uw persoonlijke gegevens willen omgaan.

Controleer uw gegevens

Bent u ingelogd? Dan kunt u heel gemakkelijk uw persoonlijke gegevens controleren en aanvullen.  Wilt u bijvoorbeeld een e-mail ontvangen als er post voor u klaarstaat in het portaal? Vul dan uw e-mailadres is en zet een vinkje bij “Stuur mij een e-mail”.

Volg uw zaken

Bij ‘Mijn Zaken’ vindt u alle correspondentie die u met de gemeente heeft en kunt u de voortgang zien van de producten en diensten die u digitaal hebt aangevraagd. Het is ook mogelijk om zelf documenten toe te voegen of om een bericht te sturen.

* Logt u in namens een bedrijf? Log dan in via EHerkenning. Staat u niet ingeschreven in Nederland? Kies dan inloggen met eIDAS