Vrijwilligerswerk

In de gemeente Son en Breugel zijn veel vrijwilligers actief. Dankzij deze toewijding en inzet kunnen verenigingen blijven draaien en vinden in ons dorp de mooiste evenementen plaats. Daarnaast maken heel wat vrijwilligers dagelijks verschil in het leven van mede-inwoners met extra behoefte aan zorg of ondersteuning. 

Vrijwilliger zijn 

Heeft u er ooit over nagedacht om vrijwilligerswerk te doen, of bent u op dit moment vrijwilliger? Kijk dan eens op onderstaande pagina van welzijnsorganisatie LEVgroep. 

Op de website van de LEVgroep vindt u vacatures voor vrijwilligerswerk, maar ook praktische informatie zoals het dekken van schade en een trainingsaanbod voor vrijwilligers.

Meer informatie vrijwilligerswerk

Vrijwilliger in het zonnetje

De bijzondere bijdrage van inwoners aan onze gemeenschap is ontzettend waardevol, maar niet altijd zichtbaar voor de gemeente. Daarom vragen we u als inwoner of als organisatie om deze inzet aan ons kenbaar te maken. Op de pagina 'Gemeentelijke onderscheiding' leest u de voorwaarden en hoe u iemand kunt voordragen. Hierdoor kunnen we mensen, verenigingen en organisaties een onderscheiding aanbieden als dank voor hun inspanningen en betrokkenheid.