We zijn op zoek naar een extra watercoach. Als watercoach informeer, adviseer en enthousiasmeer je inwoners van Son en Breugel over hoe zij het regenwater, dat op hun dak(en) en andere verhardingen (oa terras en oprit) valt, van het riool kunnen afkoppelen. Dit doe je met de subsidieregels in je achterhoofd, zodat de aanvraag eenvoudig gaat. Je stemt de gemaakte afspraken af met de verantwoordelijk ambtenaar die de uiteindelijke controle van de getroffen maatregelen uitvoert. Jij bent het gezicht van de gemeente als het gaat om afkoppelen.

Je bent sociaal, kunt goed luisteren, helpt mensen graag en draagt met plezier je steentje bij aan een klimaatbestendige woonomgeving. Een civieltechnische of cultuurtechnische achtergrond is een pré.

Wat bieden wij?

Je komt in een team met enthousiaste medewerkers. Je hebt de vrijheid om zelf je agenda in te delen. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Heb je ervaring met het afkoppelen van regenwater en wil je een bijdrage leveren om ons dorp groener te maken en voor te bereiden op het meer extreme weer van de toekomst?

Neem dan contact met ons op door je motivatie te sturen naar watercoach@sonenbreugel.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen.