De gemeenteraad nodigt alle inwoners van Son en Breugel uit voor een samenspraakavond over kunst en cultuur op woensdagavond 15 mei 2024. Ons huidige cultuurbeleid stamt uit 2017 en is aan vernieuwing toe. Wij zijn hier inmiddels mee aan de slag gegaan. 

Meedenken en meepraten met de raad!

De gemeenteraad vindt het belangrijk dat de inwoners kunnen meedenken en meepraten over kunst en cultuur in Son en Breugel. Wat vindt u belangrijk voor het dorp als het gaat om kunst en cultuur? Waar wordt u blij van? Wat verdient meer aandacht?

De gemeenteraad nodigt u dan ook van harte uit om uw mening en ideeën te delen in dit proces om tot nieuw cultuur beleid te komen. De raad organiseert hiervoor een creatieve en interactieve samenspraakavond over kunst en cultuur. 

Waar en wanneer?

U bent van harte uitgenodigd voor deze samenspraakavond. De avond vindt plaats in het Vestzaktheater in het Dommelhuis op woensdagavond 15 mei 2024 van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie of thee klaar.  Na afloop van de bijeenkomst is er nog tijd en ruimte om onder genot van een hapje en drankje na te praten met de raadsleden en andere bezoekers. 

De gemeenteraad hoopt dat een groot aantal inwoners wil meepraten over dit onderwerp.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan via griffie@sonenbreugel.nl